Volgers

maandag 4 november 2013

Labels met Panpastel

Hallo lieve mensen, wat leuk dat jullie even komen gluren op mijn blog.
Vandaag ben ik weer bezig geweest met mijn panpastels. Ik was bij Doe@ding en zag daar hele leuke labels liggen en dacht dat ga ik ook eens proberen. Dus met mijn Tim Holtz mal een paar labels gemaakt, deze geƫmbost en toen bewerkt met de panpastel metallic serie. Dit door eerst versamark inkt aan te brengen op je papier, de 6 verschillende pannetjes op de zwarte kaart deppen en dan uitwrijven. de middelste variant is met alleen goud en brons en de laatste s ook alle 6 de kleuren alleen dan zonder versamark inkt. Dit is echt heel gaaf om te doen :D en erg leuk om aan een kado te hangen hihi.
Hieronder in ieder geval het effect wat je krijgt van metallic panpastel op zwart karton.


Lieve groetjes Alexandra

zondag 3 november 2013

eindelijk mijn verjaardagskadootje uitproberen :D

Hallo allemaal, daar ben ik weer. 
Vandaag heb ik de nieuwe techniek, die ik afgelopen vrijdag van mijn man heb gehad voor mijn verjaardag, uitgeprobeerd. Het gaat om de techniek met Pan Pastel.
Ik heb verschillende dingen geprobeerd en ik moet zeggen, het is erg verslavend hahaha.
Hieronder het eerste kaartje wat ik heb gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van de fairystempels van Papermania, nog een aantal stempels van een oosterse serie stempels en dan natuurlijk de pastelletjes die ik heb gehad :D. Verder ook nog wat plakpareltjes die ik voor mijn verjaardag heb gehad van mijn broer en schoonzus ;).

Ben benieuwd wat jullie er van vinden :D


Lieve groetjes Alexandra