Volgers

vrijdag 29 maart 2013

Eindelijk met pensioen!

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog. 
Hier weer even een berichtje van mij. Ik weet dat de onderstaande kaart nu op de plaats van bestemming aan is gekomen dus kan ik hem hier neerzetten. Een collega van mij had namelijk een kaartje nodig voor haar vader die met pensioen ging en vroeg mij dus of ik een leuke kon maken. Het is geloof ik wel gelukt hihi. Ik heb de stempel weer gebruikt van het oude mannetje met de rollator. Hij is zo leuk om te maken dat ik gewoon heb zitten lachen tijdens het inkleuren met mijn Copics. Ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden.


Liefs Lexie

zaterdag 23 maart 2013

envelop kaart

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.
Leuk dat jullie weer even komen kijken. Voor vandaag heb ik voor jullie een kaartje met een heel lief poesje erop. Het plaatje is van Francien's katten, het achtergrond papier is van Papermania en de parelswirls heb ik gekocht bij Doe@ding.
Ik vond hem zelf erg schattig geworden, maar ben natuurlijk ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden.


Liefs Alexandra

zondag 17 maart 2013

een scheve easel kaart

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.
Vandaag het tweede kaartje wat ik heb gemaakt gisteren. We zeiden op een gegeven moment tegen elkaar, nu gaan we een kaart maken met kleuren die we anders bijna nooit gebruiken. Nou het is gelukt. Het is een scheve easel kaart geworden met oranje en donker geel. Irene heeft ook haar kaartje op haar blog gezet, ga gerust even kijken. Ik heb een plaatje erop gedaan met schildpadden. De achtergrond stans is gemaakt met een stans van Joy!.Wat bloemen en takjes erbij gemaakt met een stans van Crealies, nog wat strasjes erbij en klaar was lexie. Het is heel wat anders, maar vind hem wel leuk geworden. Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.


Liefs Alexandra

zaterdag 16 maart 2013

een Easel kaart maar dan anders

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.
Vandaag heb ik weer een lekker dagje kaarten gemaakt samen met Irene. Neem eens een kijkje bij haar kaartje, want we hebben vandaag ook een blogje voor haar aangemaakt zodat ze haar kaartjes kwijt kan. We hebben allemaal verschillende soorten kaarten gemaakt en ze komen allemaal voorbij, maar vandaag krijgen jullie er maar 1 te zien. Het is een easel kaart, maar dan net wat anders. Ik heb ze bij verschillende mensen gezien, maar nog nooit zelf gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van een mooie stans mal van Noor Design, wat mooie roosjes van de Boekenvoordeel, blaadjes geponst met een pons van Nellie Snellen, wat strass steentjes erbij en klaar is lexie.
Ik vond hem erg leuk om te maken en ben erg benieuwd wat jullie er van vinden.


Liefs Alexandra

zaterdag 9 maart 2013

Forever Friends kerstkaartje

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog. 
Ik ben er weer met een nieuw gemaakt kaartje. Ik heb de rust weer gevonden om te gaan borduren en ben daar ook weer volop in gedoken...met iets te veel enthousiasme moet ik zeggen. Ik ben gelijk met een aardig groot borduurtje begonnen en ben er dan ook wel erg lang mee bezig geweest. Maar vandaag heb ik hem afgemaakt. Het patroontje is van Jenine Siemerink. Het eindresultaat is er wel naar, maar de volgende wordt een iets kleiner borduurtje hihi. Ik ben maar met mijn kerstkaarten begonnen, zodat ik niet aan het eind van het jaar hoef te stressen dat ik nog kaarten moet maken. 
Ik lees graag wat jullie er van vinden.


Liefs Alexandra

zaterdag 2 maart 2013

gefeliciteerd!!

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.
Hier weer even een teken van leven. Ik ben de afgelopen weken zo druk bezig geweest dat ik helemaal geen tijd heb gehad voor mijn blogje en voor die van jullie. Af en toe heb ik tussendoor op mijn werk nog wat gereageerd, maar lang niet zoveel als ik zou willen. Ik heb niet helemaal stil gezeten, want moest nog een kaartje maken voor mijn broer. Dit keer ben ik hem maar persoonlijk langs gaan brengen zodat ik zeker wist dat hij aankwam. Hij is helemaal weg van koi karpers dus heb ik gebruik gemaakt van de schitterende mallen van Joy! Ik heb de stansjes bewerkt met stempel inkt en voila, klaar is het kaartje. Hij vond hem helemaal te gek, maar ben ook benieuwd wat jullie ervan vinden.


Liefs Alexandra