Volgers

zondag 30 december 2012

Gefeliciteerd!!

Hallo lieve blogvriendinnen en bezoekers van mijn blogje.
Ik ben weer terug in het land van de levende. Het is zo'n drukke periode geweest, dat ik een tijdje niet op mijn blogje ben gezien. Ik heb wel geprobeerd om tussen de bedrijven door even bij jullie te komen kijken hihi, maar dat is ook niet altijd gelukt. Ik heb nog wel een kaartje wat ik jullie wil laten zien namelijk eentje die ik heb gemaakt voor mijn schoonmoeders verjaardag. Ik heb gebruik gemaakt van een embossing mal van CCC, een randje van Memory Box, de klok van M.D. en een stempel van Magnolia. Deze heb ik ingekleurd met mijn Copics. Nog een hoekje van Memory box en wat roosjes en bloemetjes erop en klaar was de kaart weer. Ik vond hem zeer geslaagd en mijn schoonmoeder ook, maar ben natuurlijk ook erg  benieuwd wat jullie ervan vinden. Met deze kaart doe ik mee aan de challenges van Divas by Design #66 en Magnolia Down Under #178


Mocht k tot het nieuwe jaar niet meer in blogland zijn (moet morgen namelijk werken...) wens ik jullie een heel goed oud en nieuw en een gezond, gelukkig en vooral creatief 2013 toe en dat we nog maar lang van elkaars creaties mogen genieten.

Liefs Alexandra

vrijdag 21 december 2012

Wellington Bear

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.

Vandaag is de eerste dag van mijn minivakantie. Gisteravond heb ik daarom lekker rustig zitten freubelen met mijn tante en heb ik mezelf wat rust gegund. Ik zat een beetje te kijken en te zoeken en kwam toen dit schattige plaatje tegen van Wellington Bear. Ik vond het zo'n schatje dat ik er gewoon een kaartje mee moest maken.Ik had nog twee mooie achtergrondpapierblokken liggen van Basic Grey die ik een tijdje geleden bij Gunter heb gekocht. Dit waren de perfecte kleuren voor bij mijn plaatje. Nog wat roosjes erop gedaan en wat takjes gemaakt met een pons van Nellie Snellen en klaar was mijn kaartje. Met dit kaartje doe ik mee aan twee challenges, namelijk die van Divas by Design: Challenge 66 Anything goes en die van Sparkles Monthly Challenges: Challenge 39 Anything goes. Ik vind hem erg leuk geworden, maar ben ook benieuwd wat jullie er van vinden natuurlijk.


groetjes Alexandra

woensdag 12 december 2012

Hoera een meisje...

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.
Ik laat jullie vandaag een kaartje zien dat al enige tijd op de plaats van bestemming is aangekomen. Ik kwam er vandaag achter dat ik hem helemaal nog niet aan jullie had laten zien. Op mijn verjaardag, zijnde 1 november, hebben vrienden van ons een kleine meid op de wereld gezet. Het onderstaande kaartje is naar hun toe gegaan om hun te feliciteren met de kleine meid.
Ik vond het een schatje geworden, maar ben natuurlijk meer benieuwd naar wat jullie ervan vinden.


groetjes Alexandra

dinsdag 4 december 2012

Merry Christmas Tilda

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.
Hier komt dan weer een kaartje die ik vandaag heb gemaakt. Het is weer een kerstkaartje geworden. Ze zijn ook gewoon zo leuk om te maken, volgens mij heb ik ondertussen genoeg kaarten ook voor volgend jaar hihi. Het stempeltje heb ik ingekleurd et mijn Copic Markers, de poinsettia is van Memory box en het kadertje om het plaatje is van Leane Creatief. Verder nog het achtergrondpapier gebruikt van Papermania en wat Stickles op het bord wat Tilda beet houdt.
Met deze kaart doe ik mee aan aardig wat wedstrijden. Onder de kaart zet ik dan ook maar het rijtje neer, anders moet ik jullie nog langer in spanning houden. Hier komt ie dan. Ben benieuwd wat jullie er weer van vinden.


groetjes Alexandra

Hier de challenges waar ik deze kaart aan mee laat doen:

zondag 2 december 2012

Prettige feestdagen

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.
Ik ben de laatste tijd zoals sommigen wel gemerkt zullen hebben weinig in blogland te vinden. Ik probeer in de pauzes op mijn werk nog even bij jullie te komen kijken, maar dit is niet altijd mogelijk. Ik ben gewoon zo moe als ik uit mijn werk kom, dat ik op de bank plof en dan na het eten op de bank in slaap val. Maar hier dan een teken dat ik er nog ben en dat ik toch nog wel een beetje bezig ben geweest vandaag. Het is een kerstkaartje uit het nieuwe hobbydolsboekje van Betty de Groot. Hij lijkt er erg veel op, maar is net even iets anders. Met deze kaart doe ik mee aan een aantal challenges namelijk die van Webshop AnMaCreatief, de N.K.U. en van Creaine scrap en borduurblog. Ik vind hem erg leuk geworden, maar ben meer benieuwd wat jullie er van vinden.


groetjes Alexandra