Volgers

zondag 29 april 2012

Hoera een baby

De derde kaart was voor een kindje. Het moest niet zo'n baby kaart worden met blauw of roze, maar het liefst met bruin en beige omdat de kinderkamer ook deze kleuren had. Het liefst ook met een ezel, want daar was de moeder zo weg van. Ik ben even bezig geweest om een leuke stempel te vinden, (plaatje was onmogelijk) maar kwam deze freebee tegen op internet en vond hem zo schattig, dat ik hem gewoon moest maken. Zij vond hem gelukkig ook heel erg leuk, en ben nu erg benieuwd wat jullie ervan vinden.


groetjes Alexandra

Reizen

Hallo allemaal,

Het verhaal van dit kaartje en het volgende kaartje is wel leuk. Een collega van mij kwam er achter dat ik zelf kaarten maakte en zij was er mee gestopt. Nu had ze voor mij nog wel wat spulletjes die ik misschien kon gebruiken. Ze had het opgezocht en meegenomen naar het werk. Er zitten hele leuke spulletjes tussen. Dus ik zei  wat wil je ervoor hebben. Och jee zegt ze geen idee geef maar een paar leuke kaartjes die ik kan gebruiken. Ik heb haar hier drie kaartjes voor gegeven. Het eerste kaartje kwam van mijn site af, namelijk Lentekriebels, die vond ze zo leuk, en toen had ze ook nog een kaartje nodig voor een man die 75 zou worden. Hij hield van reizen en ging dan lekker met de camper op vakantie en het mocht zeker duidelijk zijn dat hij 75 zou worden. Het blijft altijd moeilijk om in opdracht een kaartje te maken, maar deze viel wel mee. Moest even op pad om het plaatje te vinden, maar de missie was geslaagd. Ik heb daar de volgende kaart voor gemaakt. Hoor ook graag weer wat jullie er van vinden. Zij vond hem in ieder geval geweldig leuk.


groetjes Alexandra

vrijdag 27 april 2012

proberen mijn zinnen te verzetten

Hallo allemaal,

Na het zeer trieste nieuws dat mijn oma op dinsdag 24 april 2012 om 23.45 is overleden probeer ik een beetje mijn zinnen te verzetten. Het kaartje maken lukt niet helemaal. Ik kan me er nu gewoon niet toe zetten. Gelukkig lukt het kleuren me nog wel enig zins en kan ik dan daar mijn hoofd even naar zetten. Hier onder twee stempeltjes ingekleurd met Copic markers. Hoor graag weer wat jullie ervan vinden.groetjes Alexandra

maandag 23 april 2012

een afbeelding in gekleurd met Copics

Hallo allemaal,

Ik heb vandaag op de website zitten kijken die bij Elke kaart een feestje stond en heb daar een aantal afbeeldingen vandaan gehaald. Eentje ervan heb ik vanavond ingekleurd met mijn Copic Markers. Nu heb ik nog niet zoveel kleurtjes, dus moet ik roeien met de riemen die ik heb. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden.


groetjes Alexandra

Workshop Judith Slegers

Hallo allemaal, hier de workshops die ik heb besteld bij Judith Slegers. Ik ben erg benieuwd hihi. Ik kan er alleen maar wijzer van worden.


groetjes Alexandra

zondag 22 april 2012

Mannen kaart

Hallo allemaal,

De buurjongen heeft afgelopen zaterdag zijn verjaardagskaart gehad, dus kan ik hem nu wel veilig op mijn blog neerzetten. Met deze kaart doe ik mee aan de Challenge Sparkles Monthly Challengeblog. Deze maand was het Men Only. De buurjongen was erg blij met zijn kaart en hij komt bij de rest van de collectie te hangen.
Hoor graag weer wat jullie ervan vinden.


groetjes Alexandra

Lentekaart

Hallo allemaal,

Als eerste wil ik Wilma welkom heten op mijn blog. Altijd leuk om een nieuwe volger erbij te hebben. Vandaag ben ik bezig geweest met een Lentekaart voor de challenge van de Marianne Design Challenge blog. Ik had dit stempeltje al een tijdje liggen en nu kon ik het mooi gebruiken en gelijk weer oefenen met mijn Copic markers. Ik heb nu bij Judith Slegers de workshops bestelt voor de Copic Markers. Is denk ik wel handig al je weet wat je er allemaal mee kan. Ik weet dat ze kleuren, maar dan kan ik ook de technieken onder de knie krijgen. Ook gelijk weer wat papier, want dat gaat best hard al je aan het oefenen bent hihi.

Hoor graag weer van jullie wat jullie van mijn kaartje vinden.


groetjes Alexandra

zaterdag 21 april 2012

Even een probeerseltje

Hallo allemaal,

Het is geen kaartje, maar een probeerseltje uit het vuistje met mijn nieuw gekochte copic markers. Zoals jullie zien heb ik een tekening gemaakt van een bloemetje. Ik heb hem daarna ingekleurd en er een beetje schaduw aan proberen te geven. Hoor graag wat jullie van mijn probeerseltje vinden.


groetjes Alexandra

woensdag 18 april 2012

Zin in de lente!!!

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie weer eventjes op mijn blogje komen kijken naar het nieuwe kaartje. Vandaag was ik een beetje in een voorjaarsstemming. Ik heb dus ook een leuk voorjaarskaartje gemaakt. Met deze kaart heb ik meegedaan aan de challenge van creaine scrap en borduurblog
Het papier met de vlindertjes is van First Edition Paper, de vlinders van Crealies en de stempel van JBS. Bij elkaar een hele leuke combinatie al zeg ik het zelf. De stempel heb ik ingekleurd met Copic markers. Ik heb alleen wel gemerkt dat de Copics in combinatie met aquarelpapier niet de beste combi is. Maar dat is dan weer een leer voor de volgende keer.
Hieronder het resultaat van mijn freubel avondje. Hoop dat jullie hem ook leuk vinden.


groetjes Alexandra

dinsdag 17 april 2012

een chique verjaardagskaart

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik aan het freubelen geweest met mijn moeder via MSN. We hebben er inmiddels weer een nieuwe freubelaar bij in de familie namelijk nog een tante van mij. Ik steek steeds meer mensen aan in de familie. Ik ben vandaag bezig geweest met een chique verjaardagskaart uit Hobbyjournaal 85. Het patroontje is van Chrissie. Ik heb hem geborduurd met Madeira garen, de hoekpons heb ik gekocht op de creadoe beurs, heel lang geleden toen hij nog in Ahoy gehouden werd. De grote vlinder komt bij de Xenos vandaan en het plaatje had ik nog in mijn voorraad liggen. Hieronder mijn creatie, hoor graag weer wat jullie ervan vinden.


Met deze kaart wil ik graag mee doen met de Challenge van 2 Sisters:Challenge 87 Flowers


groetjes Alexandra

maandag 16 april 2012

Een kaartje naar het weer...

Hallo allemaal,


En welkom Amarins. Vandaag een kaartje naar het weer. Ik vind het een beetje herfstachtig met al die regen en die koude wind, dus heb ik onderstaand kaartje gemaakt. Het borduurtje is van Sjaak van Went en heb ik geborduurd met Madeira garen. Hoop dat jullie hem leuk vinden.Met deze kaart wil ik meedoen aan Fadengrafik Challenge blog challenge

groetjes Alexandra

zondag 15 april 2012

nog een magnoliakaartje

Hallo allemaal,

Met dat druilerige weer toch nog maar een kaartje maken. Het is weer een magnoliastempel geworden. Het was wel even puzzelen, maar vind hem wel erg leuk geworden.
Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van It's a Magnolia Challenge: Challenge 30 en van de Creatieve Zebra: Lente.
Hoor ook weer graag wat jullie er van vinden.groetjes Alexandra

Oosterse Magnolia

Hallo allemaal,

Vandaag weer eens wat nieuws geprobeerd. Ik had al meerdere malen hele leuke digistempels gezien. Ik heb op internet zitten zoeken en kwam deze tegen. Ik was gelijk verkocht, want ik ben nogal van het oosterse. Ik ben eerst op zoek gegaan naar DCP papier, maar kon het niet vinden hier in de buurt dus ben ik naar doe@ding gegaan hier in Spijkenisse en daar raadde ze me Perfect Blending Paper aan. Dus ik een klein pakketje gekocht om het te proberen. Het werkt perfect. De printerinkt vermengt niet met de inkt van de markers tijdens het inkleuren (gelukkig). 
Het stempeltje is ingekleurd met Copics die ik heb gekocht bij de Hobbyvoordeel hier in Spijkenisse. Daar hadden ze namelijk een leuke aanbieding. Het vlindertje is van de Xenos. De bloemetjes en het achtergrondpapier is van de Action. De kralen heb ik bij een euroshopje vandaan wat ook hier in Spijkenisse zit. De mal is van Spellbinders die ik heb gekocht bij Vadekokreatief. Het borduurpatroontje komt uit Hobbyjournaal 85 die ik weer heb gekocht bij Comefashion.Wat hebben we toch een leuke winkeltjes hier in Spijkenisse zitten.
Hieronder dan het resultaat van alles wat hierboven beschreven staat. 
Hoor graag wat jullie ervan vinden.


groetjes Alexandra

Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenges: 

woensdag 11 april 2012

Hoera een baby

Hallo allemaal,

Ik ben weer lekker op dreef vanavond. Ik zit nu lekker met mijn tante te freubelen via MSN. Is toch wel handig dat ze internet hebben uitgevonden hihi. Ik ben vanavond bezig geweest met nieuwe spulletjes uitproberen. Ik had namelijk een nieuwe pons gekocht van Martha Stewart, nieuwe strikjes van Forever Friends en leuke achtergrondpapiertjes van Forever Friends. Deze zijn allemaal terug te vinden op de kaart hieronder. Het plaatje had ik al een tijdje liggen en komt uit een blok van de Action. De knoopjes zijn van de boekenvoordeel. Deze had ik ook al een tijdje liggen en als je het hebt liggen, kan e het ook maar beter gebruiken toch? Ik hoor graag weer wat jullie er van vinden.groetjes Alexandra

Trouwkaartje

Hallo allemaal,

Hier het eerste trouwkaartje wat eigenlijk pas in juni geplaatst zou worden, maar degene die hem gekocht had zei  zet hem er maar op hoor. Dus bij deze. Ze wou een extravagante kaart met rode rozen, volgens mij is het aardig gelukt om een extravagante kaart te maken hihi. Hij is lekker opvallend en ik hoop dat de ontvanger er blij mee is. Hoor graag hoe jullie hem vinden.groetjes Alexandra

maandag 9 april 2012

Oosterse sferen

Zo en dan nog een beetje experimenteren met embossen en dan inkleuren met aquamarkers. Het is wel een heel werk, maar hij is toch nog aardig gelukt zo voor een eerste keer proberen.


groetjes Alexandra

Gereedschap

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik nog maar een mannenkaartje gemaakt. Ik was toch wel weer een beetje op dreef.  Na twee dagen helpen bij vrienden in de tuin was het wel even lekker om rustig een kaartje te maken. Ik kwam mijn pas gekochte stempeltje weer tegen in de la en dacht ja die ga ik eens maken. Hij blijft schattig. Met dit kaartje doe ik mee met de Allsorts Challenge: week 149 colour bingo en met de Forever Friend Monthly challenge-Embossing.
Hoor graag wat jullie er van vinden.

groetjes Alexandra

vrijdag 6 april 2012

ook nog een wat sneller kaartje...

Hallo allemaal,

Na het maken van de ezel kaart had ik nog wat tijd over en ben ik maar een snel kaartje gaan maken. Hij is er niet minder leuk om geworden denk ik zo. Ik hoor graag wat jullie vinden.groetjes Alexandra

Een kaart op een ezel...

Hallo allemaal,

Ik ben gisteren maar weer eens aan de stempel gegaan. Ik dacht bij mezelf zal ik eens een ander kaartje maken en toen kwam ik in een la nog deze ezel tegen. Ik dacht daar kan ik vast wel iets leuks van maken. Volgens mij is dat aardig gelukt, wat vinden jullie?


groetjes Alexandra

donderdag 5 april 2012

Wel bezig geweest maar....

Hallo allemaal,

Ik ben de afgelopen paar dagen wel bezig geweest, maar kan nog geen resultaten laten zien. De kaartjes die ik gemaakt heb, heb ik ook gelijk verkocht. Vind het dan niet zo netjes om ze dan hier al op te zetten voordat ze afgegeven zijn. Ik heb wel gemerkt, dat als je in opdracht een kaartje maakt en de koper speciafieke wensen heeft het moeilijker is dan dat je je eigen fantasie kan laten gaan. Maar ze waren dik tevreden over de resultaten, dus missie geslaagd zeg ik dan maar. De ene kaart komt in Mei erop en de andere in Juni. Hoop dat jullie nog even kunnen wachten tot ik de kaartjes erop kan zetten. Ik kan wel alvast verklappen dat het trouwkaartjes zijn. Zodra ik weer een kaartje voor de voorraad heb, zet ik hem er weer op.

groetjes Alexandra

maandag 2 april 2012

een probeersel met een borduurtje

Hallo allemaal,

Ik had een plan in gedachte, maar wist niet hoe het uit zou pakken. Ik vind het soms zo saai om een mannenkaart te maken, dat ik dacht "zou het nou staan om een borduurtje te maken bij een mannenkaart?" Ik heb het dus geprobeerd. Ik heb een strak patroon gevonden van Sjaak van Went uit Hobbyjournaal 84, er wat bij passende kleuren bij gezocht en toen maar aan de slag gegaan. Het was wel aardig wat werk om helemaal rond te borduren, maar het was wel leuk. Ik vind hem eigenlijk ook best wel leuk geworden voor een mannenkaart, maar hoor natuurlijk graag wat jullie er van vinden.


Groetjes Alexandra