Volgers

zaterdag 31 maart 2012

borduurkaartje

Hallo allemaal,

Hier weer een geborduurd kaartje van mij. Na wat problemen met mijn laptop toch weer online om een kaartje te plaatsen gelukkig. Mijn buurjongen is zo lief geweest om hem te maken. Ik ben best handig met computers, maar na een hoop herrie en daarna niets meer doen wist ik het ook niet meer. Hij gelukkig wel. Nu heb ik vanavond lekker kunnen feubelen. En hieronder het resultaat. Zoals jullie zien was ik weer in een paarse bui. Het patroontje komt weer uit hobbyjournaal 49. Hij is ook van Chrissie. Met deze kaart wil ik mee doen met de challenge van 2 Sisters Challenge blog.


Hoor graag wat jullie er van vinden.
Groetjes Alexandra

donderdag 29 maart 2012

en een jongenskaart

En als je dan toch bezig bent met het maken van mannenkaarten, ook maar een kaart voor hele jonge mannen dan. Die worden ook een jaartje ouder. Ik ben dus weer lekker bezig geweest vanavond.


Groetjes Alexandra

mannenkaartje

Ik ben nog steeds op de Australische toer en ik dacht als ik dan toch bezig ben met stoeien, dan ook maar stoeien met achtegrondpapier voor een mannenkaart.
Hieronder het stoeiprobeersel met het achtergrondpapier.


Groetjes Alexandra

op de Australische toer

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie weer even komen kijken op mijn blogje. Ik ben vandaag weer bezig geweest met wat mannenkaarten. Het blijft moeilijk, maar ja je hebt ze toch nodig. Ik ben een beetje op de Australische toer gegaan. Hieronder het eerste kaartje van de avond. Ik ben een beetje aan het stoeien geweest met de Cuttlebug. Vind het toch wel een leuk mannenkaartje geworden.


groetjes Alexandra

dinsdag 27 maart 2012

nog een mannenkaart

Vanavond ben ik met nog een mannenkaart bezig geweest. Na een aantal verjaardagen is het voorraadje mannenkaarten flink geslonken. Het is een easel kaart geworden met een beetje stempelen en een 3D plaatje. Ben weer erg benieuwd wat jullie er van vinden.groetjes Alexandra

mannenkaart

Hallo allemaal,

Vanavond heb ik zitten freubelen met mijn tante. Ik ben aan de stempel geweest en vond het wel weer moeilijk, maar hij is wel weer leuk geworden, toch? Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

groetjes AlexandraEen geborduurde kaart

Hallo allemaal,

Allereerst bedankt voor alle lieve berichtjes die ik tot nu toe ontvangen  heb. Ik lees ze altijd met veel plezier. Nu zag ik overal zulke mooie geborduurde kaartjes staan op de blogs dat ik dacht, laat ik dat ook weer eens doen. Er gaat wel veel tijd in zitten, maar het resultaat is er dan ook naar, vind ik en het is leuk om te doen. Dus dames ik ben ge├»nspireerd geraakt door jullie mooie kaartjes. Ik was er een tijdje uit geweest en dat merkte ik wel. Het ging allemaal niet zo makkelijk als eerst, maar dat komt wel weer want oefening baart kunst zeg mijn moeder altijd. Het is een borduurpatroontje van Chrissie uit Hobbyjournaal 49. Het garen is van Madeira en de beads heb ik bij mijn hobbywinkeltje vandaan.  Ik hoor graag wat jullie er van vinden. 


groetjes Alexandra

zondag 25 maart 2012

En nog een verjaardagskaartje

Hallo allemaal,

Jaja, het was vandaag druk met de verjaardagen. We zijn ook nog bij vrienden geweest voor een verjaardag namelijk. Voor die vriend van ons vond ik het wel moeilijk. Ja ach wanneer is een mannenkaart niet moeilijk denk ik dan maar. Maar aangezien hij van sport houdt ( om naar te kijken dan) heb ik daar maar dankbaar gebruik van gemaakt. Hieronder dan het resultaat. Ik blijf nog steeds van mening dat ze meer freubeltjes moeten gaan maken die je op een mannenkaart kan plakken. Het blijft een kale bedoeling, maar hij is wel leuk en de ontvanger vond hem zelfs heel erg leuk. En dat is het belangrijkste.


Ik hoor graag wat jullie er van vinden.
Groetjes Alexandra

Verjaardagskaartje voor mijn oma

Hallo allemaal,

Hier weer een kaartje dat ik heb gemaakt voor mijn oma die 84 jaar geworden is op 17 maart. Ze vond haar kaartje erg leuk. En die blije gezichten zijn altijd een goede beloning voor het werk dat je erin stopt om een kaartje te maken.


Hoop dat jullie er ook vrolijk van worden.
Groetjes Alexandra

vrijdag 23 maart 2012

Beterschaps kaartje

Hallo allemaal,

Gisteren ook weer bezig geweest met kaartjes maken met mijn tante. Dit keer was het een beterschaps kaartje. Ik heb pas een nieuw ponssetje gekocht van Nellie Snellen en die wilde ik uitproberen en dat kon bij deze kaart perfect. Het is de Floral Punch en dan de Rose Leafs. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop. Ik moet nu alleen nog wel en tekst-sticker op de kaart plakken en dan is hij helemaal klaar voor verzending.


Groetjes en een hele fijne en zonnige dag toegewenst.
Alexandra

verhuiskaartje

Hallo allemaal,

Ik heb woensdag weer lekker kaartjes zitten maken met mijn tante via MSN met de webcam. aangezien we niet echt bij elkaar in de buurt wonen en ik haar aangestoken heb met het kaartjesmaak-virus doen we het zo. Ik heb woensdag een verhuiskaartje zitten maken. Het is een kaartje afkomstig uit Mijn Hobbykaart nr 17. Even iets anders tussen door.

groetjes Alexandra

zondag 18 maart 2012

Weer lekker bezig geweest vanavond

Hallo allemaal,

Ik heb weer niet stilgezeten vanavond. Ik heb weer lekker zitten freubelen en zitten ontspannen. Ook heb ik weer eens met Hobbydots zitten stoeien ( er zitten er vast wel een paar tegen mijn behang hihi ). Het was wel weer leuk om te doen. binnenkort ook maar weer eens borduren, dat heb ik ook al een tijdje niet gedaan.
Maar in ieder geval hier de kaartjes van vanavond.

 Twee hele lieve kittens in schoenen. Het plaatje komt uit een A4 blok van de Action. Daar zitten zulke leuke plaatjes in, sta elke keer weer verbaasd te kijken.

En een pakketje van de Hobbydots die ik al een tijdje geleden bij mijn hobbywinkeltje gekocht heb.  Als ik dan zie hoe de kaart is geworden, zit ik wel eens te denken waarom heb ik die niet eerder gemaakt? Maar hij is nu af en ben er erg blij mee.


Hoop dat jullie ze ook leuk vinden.

groetjes Alexandra

zaterdag 17 maart 2012

das nou jammer

Hallo allemaal, het kaartje dat ik naar mijn broer heb gestuurd is nooit aangekomen. Ik heb dus maar afgesproken dat ik het kaartje hier op mijn blog neer zet, zodat hij kan zien hoe hij eruit zag. Ik vind het altijd jammer als zoiets gebeurt. Je stopt er toch wel wat werk in en dan gaat het ergens anders fout. Bij deze dus het kaartje voor mijn broer. 


En nu maar hopen dat het volgende kaartje wel aankomt.
groetjes Alexandra

donderdag 15 maart 2012

Een heel zoet kaartje

Hallo allemaal en welkom nieuwe volgers en kijkers,

Ik heb gisteren ook niet stil gezeten natuurlijk. Ik ben bezig geweest met een kaartje voor challenge 4 van de creatieve Zebra. Het is een foto inspiratie challenge. De foto was een hele leuke roze cupcake. Dit is het kaartje geworden die ik ervoor gemaakt heb.


Ik lees graag wat jullie er van vinden.
Groetjes Alexandra

dinsdag 13 maart 2012

Verrassing

Hallo allemaal,

En welkom nieuwe volgers. Vandaag ben ik druk bezig geweest met het verjaardagskaartje voor mijn moeder ( ze wordt donderdag 55 jaar jong). Mijn moeder zat aan de andere kant van MSN heel nieuwsgierig te zijn hihi.  Ik kan hem nog niet showen, maar als ik donderdag bij haar ben geweest, zal ik de foto's op mijn blog zetten. Ik hoop wel dat ze hem leuk vind want het was weer een heel project. Dus nog even afwachten maar.

Het was wel moeilijk om de juiste kleuren te vinden, maar volgens mij is dat aardig gelukt. Soms moet je afwijken van de vertrouwde kleuren en eens wat anders proberen...

Ze was vanmorgen gewoon een beetje sprakeloos hihi. Met andere woorden ze vond hem prachtig. En hier zijn de foto's zodat jullie de kaart ook kunnen bewonderen.


Ik vond de vorige boekkaart zo leuk geworden dat ik er gewoon eentje voor haar moest maken. En het heeft het gewenste effect opgeleverd. Hoop dat jullie er ook weer van genieten.
groetjes Alexandra

woensdag 7 maart 2012

Boekkaart

Hallo allemaal,

Wat leuk zeg ik krijg steeds meer volgers. Welkom allemaal. Ik hoop dat jullie allemaal genieten van mijn creaties en misschien hier en daar een inspiratiemomentje uithalen. Ook lief dat jullie allemaal van die leuke berichtjes achterlaten.

Ik ben vandaag natuurlijk weer flink aan de freubel geweest (met mijn moeder via MSN). Ik ben de afgelopen 3 uur bezig geweest met mijn boekkaart en hij wordt heel erg leuk (al zeg ik het zelf, jullie moeten nog even afwachten). Helaas kan ik jullie het resultaat nog niet laten zien, want hij is nog niet af (morgen ga ik verder).  Als hij af is zet ik hem hierbij, dus houd het in de gaten.
En Liesbeth bedankt voor de tip, de tutorial op Elkekaarteenfeestje is inderdaad goed te volgen, maar wat een werk zeg (je komt wel goed door je papier heen). Aan de andere kant als hij eenmaal af is, is het ook een plaatje (dat weet ik zeker, want hij is nu al zo leuk).

Jaja mensen hij is eindelijk af. ben er nu ook weer een goed uur mee bezig geweest. Maar het is zover. Hier komt ie dan....

Ik weet niet wat jullie ervan vinden, maar ik vind hem toch wel goed gelukt voor een eerste keer.

Met deze kaart wil ik meedoen met:
-Divas by Design Challenge 25: Favorite Things. En dat is bij deze kaart de kleur lila/paars
-Sparkles Monthly Challenges: Things with wings
- HobbyVision Design Team: Challenge #1

dinsdag 6 maart 2012

Lentekriebels

Hallo allemaal, ik vind het erg leuk dat jullie allemaal van die lieve berichtjes achterlaten. Ik lees ze met veel plezier.

Vandaag werd ik wakker met het geluid van vogeltjes en het zonnetje kwam zo lekker door vanmiddag, dat ik zin had om een vrolijk kaartje te maken. Ik ben in mijn kasten gedoken en heb mijn favoriete kleurtje opgezocht met wat leuke roosjes erbij. Deze roosjes had ik al een tijdje in mijn kast liggen en kwamen zomaar van pas vandaag. En zo zie je maar wie wat bewaard heeft wat haha.
Hoop dat jullie net zo van het kaartje genieten als dat ik deed tijdens het maken.

donderdag 1 maart 2012

Weer lekker bezig geweest vanavond

Hallo mensen, Ik ben weer lekker aan de freubel geweest vanavond. Ik heb een kaartje gemaakt waarmee ik mee wil doen aan de Divas by Design Challenge 24 spots and/or stripes 
Het is een vintage kaartje geworden (mijn eerste)

Hoop dat jullie hem leuk vinden.